Biografie

BIOGRAFIE

Fur-Fun biografie

BandbezettingReini van der Woude

- Leadzanger

Johan Schutte

- Slaggitaar

Edward Oostendorp

- Keyboard

Hans Harmsen

- Drums

Reza Jasper

- Sologitaar 

Onno de Vries

- Basgitaar

Jan Ravenshorst

- Solo- en slaggitaar

De jaren 60 en 70


De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon.


Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of ze deze tijd nu bewust of onbewust hebben meegemaakt, Veel van de muziek uit de jaren 60 zijn erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen. De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors en nog vele anderen voortgebracht. Maar in welk jaar scoorden ze ook alweer hun grootste hit? En op welk nummer in de hitlijsten stond deze?   


Sixties Coverband For-Fun zijn Twentse muzikanten die de zestiger jaren bewust hebben mee gemaakt en vroeger in verschillende bandjes hebben gespeeld.

Een paar jaar geleden kwamen de mannen elkaar weer tegen en hebben de instrumenten weer uit de kast gehaald en zijn weer begonnen met het maken van muziek.

Dit heeft geleid tot verschillende optredens bij verschillende gelegenheden.


Verbonden door hun liefde voor muziek brengt de band uit Hengelo een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry,           Elvis Presley en nog vele anderen.


Met Zang, een Origineel jaren 60' Orgel geluid, Basgitaar, Slaggitaar, Sologitaar en Drums brengen  de bandleden samen de muziek weer tot leven.